Flotte kontorlokaler til leie i ny bydel på Skansekaia.

Havnevesenet har kontorlokaler til leie på Skansekaia. Lokalene er i et maritimt og attraktivt miljø og fremstår som nye og moderne.

Ålesundregionens havnevesen har ledige lokaler for utleie på Skansekaia. Kontorlokalene er lokalisert i østseksjonen av bygget og har sentral beliggenhet med mulighet for leie av ytterligere tilknyttede lager- og kontor arealer. Totalrenovert i 2008, fulletablert ventilasjon, fibernett, tele/data.

Lokalene fremstår som moderne og tidsriktige. Lokalene som er ledige har en grunnflate på 530 m2 og har om lag 16-20 kontorplasser i til dels åpent kontorlandskap.

Type lokale: Kontorlokaler (evnt mulighet for leie av tilknyttet lager og kontor)
Bruttoareal:  ca 530 m2 over tre etasjer
Etasje:  1, 2 og 3.etg

Adkomst: Inngangen til lokalene er i østre del av bygningen, fra gateplan i Tollbugata 1. Tilkomst til 2 og 3.etg med gjennomgående trapp. Arealene er ikke tilsluttet heis.

Beliggenhet: Kontorlokaler hvor Nor-Lines AS har holdt til på Skansekaia. Flott beliggenhet i østre del av historisk bygning med meget sentral beliggenhet i Ålesund. Skateflua med bussavgang til flyplassen samt hurtigbåtforbindelse til Søre Sunnmøre (Hareid) liggere ved eiendommen. Ellers har man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand. Flott utsikt fra kontorene mot indre havn av Ålesund.

Bebyggelse: Historisk bygg oppført over 3 etasjer i trekonstruksjon. Fasade mot Skansekaia og Tollbugata. Inngangsparti fra Tollbugata, mulighet for utgang til Skansekaia fra pause/møte rom i 1.etg.

Standard: Lyse, moderne lokaler, med historisk preg og god standard. Godt tilpasset firma med 12-16 ansatte. Det er lagt parkett på alle gulv i 2 og 3..etg, 1.etg har lyse fliser på gulvet, malte vegger med slett miljøstrie på alle vegger. Kontorene er avdelt med systemvegger i glass. Himling med innfelt ventilasjon og belysning i form av spotter og lysarmatur. Garderober m/dusj og wc for kvinner og menn samt HC-toalett, er flislagte og ligger i 1.etg. Utgang fra møterom i 1.etg til kaiområde inn mot Brosundet med spektakulær utsikt mot indre havn og Molja. Hele seksjonen ble totalrenovert i 2008, og fremstår i dag som meget attraktiv.


Kontorlokaler 1.etg

 
Kjøkken 1.etg

Inneholder: 1.etg inneholder resepsjonsområde/kundemottak, wc/garderober for kvinner og menn samt HC-toalett, 2 kontorer, arkivrom/teknisk rom, fellesområde med teknisk utstyr, møterom med solid flyttbar skillevegg til romslig pauserom med fullt utstyrt kjøkken.

 
Kontorlokaler 2.etg 

2.etg inneholder egen sone med muligheter for åpent kontorlandskap eventuelt møtelokale, 7 kontorer, samt arkiv.


Kontorlokaler 3. etg

3.etg inneholder 3 kontorer, møterom, samt fellesareal med egen kjøkkenkrok. Det er egne toalettfasiliteter knyttet til arealene i 3.etg.

Oppvarming: Elektrisk oppvarming av lokalene, med gulvvarme i 1.etg i tillegg til radiatorer i hvert enkelt rom i de øvrige etasjene.

Tomt: Flat tomt opparbeidet med fortau mot Skansekaia og Tollbugata.

Parkering: Det er mulighet for å leie parkeringsplasser tilknyttet bygget samt det finnes andre alternativ for å leie av parkeringsplasser i området. Gangavstand til garasjeanlegget i Akslafjellet.

Interessenter bes ta kontakt på telefon 70 16 34 00 eller e-post: post@alesund.havn.no