Flotte, moderne lokaler til leie i ny bydel på Skansekaia.

Havnevesenet har kontorlokaler til leie på Skansekaia. Lokalene er i et maritimt og attraktivt miljø og fremstår som nye og moderne.

Ålesundregionens havnevesen har flotte, moderne lokaler for utleie på Skansekaia. Kontorlokalene er lokalisert i vestseksjonen av bygget og har sentral beliggenhet. Totalrenovert i 2015, fulletablert ventilasjon, fibernett, tele/data.

Lokalene fremstår som moderne og tidsriktige med lyse flotte lokaler med mye takvinduer. Lokalene som er ledige er i 3.etasje m/heis og har utleieareal på ca 140 m2, 3 separate kontorer, fellesareal/kontorlandskap, 1 møterom, kjøkken, toaletter.

Type lokale: Kontorlokaler 
Bruttoareal:  ca 140 m2 
Etasje:  3.etg m/heis

Adkomst: Inngangen til lokalene er i vestre del av bygningen, fra gateplan i Skansekaia 3 C. (felles inngang som Ålesundregionens havnevesen)

Beliggenhet: Skansekaia. Flott beliggenhet i vestre del av historisk bygning med meget sentral beliggenhet i Ålesund. Skateflua med bussavgang til flyplassen samt hurtigbåtforbindelse til Søre Sunnmøre (Hareid) liggere ved eiendommen. Ellers har man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand.

Bebyggelse: Historisk bygg oppført over 3 etasjer i trekonstruksjon. Fasade mot Skansekaia. Inngangsparti fra Skansekaia.

Standard: Lyse, moderne lokaler, med historisk preg og god standard. Godt tilpasset firma med 3 - 5 ansatte. Det er lagt parkett på alle gulv, malte vegger med slett miljøstrie på alle vegger. Kontorene er avdelt med systemvegger i glass.

Oppvarming: Elektrisk oppvarming av lokalene og balansert ventilasjon.

Tomt: Flat tomt opparbeidet med fortau mot Skansekaia og Tollbugata.

Parkering: Det er mulighet for å leie parkeringsplasser tilknyttet bygget samt det finnes andre alternativ for å leie av parkeringsplasser i området. Gangavstand til garasjeanlegget i Akslafjellet.

Interessenter bes ta kontakt på telefon 70 16 34 00 eller e-post: post@alesund.havn.no

 

Uteområder ved bygget på Skansekaia. 
   

 

Kontor 3.etg vestseksjonen
   

 

Fellesareal/kontorlandskap
   

 

Moderne kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.