Siste nytt

Er du vår nye vedlikeholdsmedarbeider/arbeidsleder?

På Skansekaia med lastebil og havnebåten Skansen

Ålesundregionens havnevesen er en interkommunal sammenslutning med kommunene Giske, Sula og Ålesund. Havnen drives på forretningsmessig basis under ledelse av et felles havneråd og havnestyre. Havnevesenet har i dag 14 heltidsstillinger.

Ekspansiv periode

Havnen har stor trafikk og er Norges største fiskerihavn, Norges nest største containerhavn og Norges nest største cruisehavn med Europas nest største landstrømanlegg. Virksomheten er sammensatt og omfatter fiskerihavn, container- og godshavn, cruisehavn, havn for offshorerelatert virksomhet og gjestehavn for fritidsbåter. Havnen er i en ekspansiv periode med utbygging av nye havnefasiliteter. For øyeblikket pågår utbygging av havneanleggene med tanke på økt aktivitet og effektivisering.

Da en av våre medarbeidere planlegger å slutte, søker vi nå etter en arbeidsleder og/eller en vedlikeholdsmedarbeider til vår vedlikeholdsavdeling.

Arbeidsoppgaver

Hovedfokus for seksjonen er å ivareta havnesammenslutningens eiendommer, bygninger, kaier, arealer og tekniske infrastruktur.

Kvalifikasjoner

Må ha fritidsskippersertifikat D5L/D6.
Må ha sertifikat for lastebil klasse C.
Ønskelig med fagbrev, men kan kompenseres med yrkeserfaring.

Vi ser etter:
Kompetansebevis for bruk av lastebilkran og teleskoptruck, ROC-sertifikat og sikkerhetskurs for sjøfolk, fallsikringskurs, kurs i varme arbeider, kurs/utdanning/erfaring med elektriske installasjoner og kjennskap til bruk av FDVU-system.

Personlige egenskaper

Vi er på jakt etter en person med allsidig bakgrunn. Stillingen byr på en hektisk hverdag, der den rette vedkommende skal bidra til at ÅRH fremstår som kvalitetsorientert, operativ, imøtekommende, responderende, serviceinnstilt og konkurransedyktig, overfor nåværende og fremtidige kunder og brukere.

Rette person for stillingen må kunne jobbe selvstendig, være strukturert og ha gode samarbeidsevner, og må vise initiativ og være løsningsorientert.

Vi tilbyr

En stilling i et tverrfaglig miljø med utviklingsmuligheter. Varierende arbeidsoppgaver som spenner over mange kompetanseområder. Konkurransedyktige betingelser. En god offentlig pensjonsordning.

Se fullstendig utlysning på alesund.kommune.no

For nærmere opplysninger, kontakt havnefogd Ole Christian Fiskaa, tlf. 92239576.

Søknadsfrist: 10/03/2023.

Vi ber om at søknaden sendes elektronisk her: www.alesund.kommune.no under «Ledige stillinger».

Evt. papirsøknader sendes Ålesundregionens Havnevesen, Skansekaia, 6002 Ålesund. Vitnemål og attester skal ikke legges ved søknaden.

Til toppen